maanantai 15. marraskuuta 2010

Venäläinen asiantuntija: maailman talouseliitti sanelee Suomen viranomaisille

Suomessa perheinstituutiota käsittelevään konferenssiin osallistunut Venäjän Väestöpoliittisen Turvallisuuden Instituutin johtaja ja maailmankuulu lapsipsykologi Irina Medvedeva kommentoidessaan Anton-tapausta, joka kuumentaa tunteita äärimmilleen (kansainvälisillä nettifoorumeilla jo hyvin voimakasti vaaditaan konkreettisia toimia), toteaa, että Suomen viranomaiset toimivat asiassa poikkeuksellisen epäinhimillisesti eristäen lapsi äidistään maailman talouseliitin käskystä.

Vastaava tapaus on sattunut myös Ranskassa, kun kuuluisalta venäläiseltä näyttelijältä Natalia Zaharovalta vietiin tytär viranomaisten toimesta (perusteluna – ”liiallinen rakkaus” lapseen). Rimma ja Anton Salosen tavoin heitä kiellettiin puhumasta venäjää, risti otettiin pois. Eli täsmälleen sama klisee.

(Tiedotusvälineissä myös korostetaan, että Antonin siirtäminen Venäjältä ja salakuljettaminen Suomeen tapahtui brittiläisen tiedustelupalvelun kaavan mukaan, kun vuonna 1985 CIA:n sisarjärjestö MI6 toteutti agenttinsa Gordijevskin salakuljettamisen Neuvostoliitosta.


”Gordijevski sai tiedon KGB:ltä, ettei saisi enää virkaa ulkomailta. Vaikka häntä epäiltiin kaksoisagentiksi, hän sai matkustaa kesäkuussa vuonna 1985 Moskovan asuntoonsa. Vaikka KGB vakoili Gordijevskia, hän sai yhteyden MI6:een, ja britit suunnittelivat hänen pakonsa, jota oli valmisteltu jo monta vuotta hänen ollessaan virassa Lontoossa.
19. heinäkuuta vuonna 1985, Gordijevski meni lenkille Moskovan puistossa kuten tavallista ja onnistui hämäämään KGB:n agentteja ja nousemaan junaan, joka vei hänet Suomen rajalle. Sieltä Britannian suurlähetystön auto salakuljetti hänet rajan yli Suomeen, josta hänet lennätettiin Norjan kautta Englantiin.”)

Irina Medvedeva paljastaa, että oligarkkien tarkoituksena on väestön vähentäminen maailmanlaajuisesti ja ihmisten kontrolloiminen, jolloin perheinstituution tuhoaminen länsimaisen lastensuojelun välityksellä palvelee kyseistä tarkoista. 

Oligarkkien Jumala on mammona, joten Medvedevin mielestä heitä ohjaa ”satanistinen” logiikka. Juuri tämän takia talouseliitin ohjausnuorassa kulkevien suomalaisten viranomaisten ”sadistisia” toimia, jotka on suunnattu äidin ja lapsen kiusaamiseksi, on mahdotonta ymmärtää inhimillisten arvojen pohjalta. Lapsipsykologi määrittelee viranomaisten toimintaa ”nykyaikaiseksi fasismiksi”, jolloin pieneltä lapselta riistetään maailman tärkein ihminen, eli äiti, ”lapsen edun” nimissä. Medvedeva ihmettelee, kuinka viranomaiset voivat leikkiä Jumalaa päättämällä, kuka sopii lapsen äidiksi tai isäksi ja kuka ei.

Medvedevan mielestä kahden eri arvomaailman keskinäinen kampailu on saavuttanut kulminaatiota, koska pahuus ei piiloudu enää verhoiluun, vaan rohkeasti paljastaa itsensä luomalla nurinkuriset arvot. Pinnalliset tuntemukset, intohimot, sodomismi ja irstailu on arkipäiväistetty, erityisesti länsimaissa (”Venäjällä on vielä toivoa.”). Koska Jumala on rakkaus, niin mammonan palvojien perimmäisenä tarkoituksena on tappaa rakkaus ihmisissä – rakkaus lähimmäisiin (äitiin, isään tai lapsiin), rakkaus Jumalaan, jonka tuloksena on kivisydän. Lapsipsykologi arvioi, että äidistään riistetyn pikku- Antonin sydän kivettyy, koska ”muutoin se repeää tuskasta”.

Medvedeva kuitenkin huomauttaa, että kardinaalinen muutos nykyasetelmiin on tulossa.

Irina Medvedevan videohaastattelu:



Huomautus. On todella merkillistä, kuinka Rimma ja Anton Salosen tapaus on koskettanut miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa (nettifoorumilla on vähän aikaa sitten perustettu tukikanava Rimma Saloselle – jopa Amerikasta saakka ihmiset välittävät tukea Rimmalle). Sekä Suomen että Venäjän valtiojohto on kommentoinut tapausta ja se edelleen pysyy valtiojohdon agendalla.

Entuudestaan suuryleisölle tuntematon köyhä nainen, tavallinen kotiäiti Rimma Salonen, hyvin vaatimaton ihminen on noussut miljoonien ihmisten silmissä rakkauden symboliksi, koska ainoa, mitä häneltä ei ole pystytty riistämään, on usko, toivo ja rakkausrakkaus lapsiin, rakkaus Jumalaan.